HEARTRESCUE-REANIMATIEOPLEIDINGEN

Wie zijn wij

Voorstellen

Wij zijn Jaap Pleiter en Mark Nijhof, 2 verpleegkundigen die al jaren werkzaam zijn op een hartbewakingsafdeling binnen het ziekenhuis en zodoende de nodige ervaring hebben met het reanimeren van mensen. Ook hebben wij veel ervaring in het geven van reanimatielessen en het leren bedienen van de AED aan verschillende doelgroepen. We hebben inmiddels de nodige lessen verzorgd aan opleidingsinstituten, sportverenigingen, bedrijven en particulieren. Omdat we als verpleegkundige binnen ons ziekenhuis ook reanimatieinstructeur zijn verzorgen we ook daar instructielessen voor verpleegkundigen en medisch specialisten.

foto

Oprichting

Begin 2012 vonden we de tijd rijp om, naast onze normale werkzaamheden, ook voor ons zelf te beginnen en hebben we ons bedrijf heartrescue reanimatieopleidingen opgericht. Door onze manier van werken zijn we in staat de cursussen aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Dit gaat echter niet ten koste van de cursus, deze worden gegeven volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad.

Flexibel

Er is veel mogelijk. We zijn ruim inzetbaar wat betekent dat het niet uitmaakt of er overdag of 's avonds les gegeven moet worden. Ook geven wij de les op locatie, dus zoals u het wenst.